Nieuwsgierig, sociaal, intuïtief, eerlijk, koppig en avontuurlijk. Ik ben ondersteboven van: schrijven, reizen, kamperen, koken, lezen, basketballen, de natuur en proeven buiten de deur. Ik schrijf het liefst ieder moment van de dag.

Geboren in het Brabantse Schijndel. Vanaf de lagere school heb ik al een passie voor schrijven, ieder opstel maakte me meteen enthousiast en voor ik het wist stond er een heel verhaal op papier. Mijn liefde voor schrijven werd pas echt sterk na mijn Hbo-opleiding: ik ging van de ene cursus naar de andere en daarnaast deed ik vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties om het in de praktijk te brengen. Ik leerde interviewen, columns en korte verhalen schrijven en voor ik het wist stond onder het eerste gedicht mijn naam.

Zo volgden mijn eerste publicaties, met recent een aantal artikelen in DeMooiSchijndelKrant. Nu ben ik achtendertig en woon ik in het pittoreske Sint-Michielgestel. Ik kijk uit naar nieuwe tekstopdrachten, zodat ik blijf groeien in het schrijversvak.