schrijven

Het is niet eerlijk

wandeling Loonse en Drunense Duinen

 

Dat je op een zonnige donderdagochtend de auto in moet stappen om een workshop locatie te bekijken in de Loonse en Drunense Duinen. Het is niet eerlijk tegenover de mensen die binnen achter een bureau moeten werken of zweten van het zware werk buiten. Of wel? Want als ondernemer kost het bloed, zweet en tranen om succesvol te zijn. Ik zou met niemand willen ruilen, want het werkgeluk ligt voor mij in het zelf bepalen van waar en wanneer ik werk.

Het fluitconcert
Mijn workshop ‘zakelijk bloggen voor ondernemers’ staat gepland voor dinsdagochtend 21 mei in Biezenmortel. Ik drink een kop koffie bij de locatie in de bossen, het fietscafé De Rustende Jager  en leg de flyers bij de ingang. Van de serveerster krijg ik de tip om de korte hondenuitlaatroute te nemen, deze loopt door het bos en een stukje door de duinen. In het bos ben ik getuige van een gratis concert van de vogeltjes en een kwartier later kijk ik uit over de geweldige duinen. Deze wandeling gaat het worden als tussendoortje, dan weet je als deelnemer ook meteen hoe je na de workshop fluitend de deur uit moet gaan als blogkoning(in).

Wat je kunt verwachten
Een goede bak koffie met taart, de wandeling in de natuur dus en het belangrijkste: een bak energie om lekker te gaan bloggen voor je website.
Je gaat naar huis met:
1. een strategie om met genoeg onderwerpen en inspiratie regelmatig een blog te kunnen schrijven voor de website.
2. dé schrijftips voor een goed leesbare blog, zoals een pakkende titel, structuur geven aan de tekst en eerste hulp bij SEO.
3. feedback op jouw geschreven tekst; dit geeft het startsein voor het schrijven van zoveel meer goede zakelijke blogs.
4. een hand-out waarin je de besproken strategie en schrijftips terug kunt lezen.

Wat nou als?
Je niet kunt deze datum, bang bent in het bos of niet zeker weet of deze workshop past bij waar je nu staat als ondernemer? Pak dan de telefoon of mail me gerust, ik geef je met liefde vrijblijvend informatie! Kun je wel aanwezig zijn op deze inspirerende ochtend in de Loonse en Drunense Duinen, meld je dan aan via deze link.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.