schrijven

Beter leren schrijven vanuit je luie stoel

Je hebt het gevoel dat de teksten op je website niet lekker lopen. De boodschap is niet helder en er zit geen structuur in. Of je zit enthousiast klaar voor het schrijven van een blog, maar zodra je de laptop openklapt raak je in paniek. Geen inspiratie. Nul.

Herkenbaar?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom eerst tot rust
Het is niet raar om tijdens of aan het begin van het schrijven van een tekst vast te lopen.
Je hoofd zit vol met dingen die nog moeten. Als je lekker wil schrijven, dan is het belangrijk om je goed te voelen! Een wandeling in de natuur zonder prikkels kan wonderen doen. Een thee op de bank met een boek erbij en jaaaaa, daar is ineens de inspiratie.

Grrr het lukt nog steeds niet
Heb je spierpijn van het tikken en staat er nog geen goede tekst op je scherm? Ik help je graag op weg met schrijfadvies! De ene keer zijn een paar tips voldoende om jou te sturen, de andere keer kan het wat extra tijd kosten. Als ik bijvoorbeeld één blog van A tot Z onder handen neem, dan lukt het je zeker om het een volgende keer zelf te doen. Ik let op de juiste spelling, grammatica, structuur en op de inhoud natuurlijk.

Vanuit je luie stoel
Naast de workshops zakelijk bloggen op locatie, start ik nu met schrijfadvies via Skype. Vanuit je luie stoel ontmoeten we elkaar en gaan we aan de slag. Vooraf stuur ik een vragenlijst, om te achterhalen waar je mee worstelt en hoe ik je kan helpen. We hoeven allebei de deur niet uit en drinken tussendoor onze eigen vertrouwde koffie.

Zit je er klaar voor?
Wil je samen aan de slag via Skype of heb je eerst een vraag hierover? Stuur me dan een mailtje via info@praatjevankaatje.nl. Vanuit mijn luie stoel kan ik niet wachten om het schrijven voor jou leuker en makkelijker te maken!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.