Aanbod

Bloggen zonder poespas
Bloggen zonder poespas

Wil jij als dienstverlenende ondernemer inspirerende blogs gaan schrijven voor de website? Als je regelmatig jouw kennis deelt in een blog zorgt dit automatisch voor meer bezoekers én blijven bestaande klanten goed betrokken bij jouw bedrijf!

In deze training van zo’n 2 uur via Zoom of op een coronaproof locatie geef ik aan voor wie, wat, hoe en waarom je zakelijk gaat bloggen. Ik leg uit welke schrijftips je toepast om tot een goed leesbare blog te komen en ga dieper in op SEO. Daarna ga je zelf aan de slag door een blog te schrijven als huiswerkopdracht, waar je tijdens onze vervolgsessie heldere en bruikbare feedback op krijgt. 

Na deze training heb je:

◊ een strategie om met genoeg onderwerpen en inspiratie regelmatig een blog te kunnen schrijven voor de website.

◊ dé schrijftips voor een goed leesbare blog, zoals een pakkende titel, structuur geven aan de tekst en eerste hulp bij SEO.

◊ feedback op jouw geschreven tekst; dit geeft het startsein voor het schrijven van zoveel meer goede zakelijke blogs.

◊ een hand-out waarin je de besproken strategie en schrijftips terug kunt lezen.

De investering voor deze twee sessies (in totaal zo’n 3 uur) is € 195,00 excl. btw. Wil je meer hierover weten of de training inplannen? 

1-op-1 training Schrijven voor het web
1-op-1 training
Schrijven voor het web

Wil jij opvallen met jouw website en de teksten die je naar buiten brengt? Lukt het je maar niet om de juiste woorden te vinden om te laten zien waar je voor staat?

Dan geef ik jou graag hulp bij het schrijven voor het web! Tijdens een eerste sessie gaan we achterhalen waar jouw onderneming voor staat en welke boodschap je over wil brengen. We doen dat tijdens een wandeling in het bos zodat al je zintuigen open gaan staan.

Daarna geef ik onder het genot van een kop koffie dé tips voor het opstellen van een krachtige homepage en voor het schrijven van vlotte teksten voor je website. De nadruk ligt op schrijven vanuit je gevoel en verbeelding in plaats van met je hoofd krampachtig iets op papier te moeten zetten. Daarnaast geef ik je ook eerste hulp bij SEO, voor een goede vindbaarheid van jouw teksten. 

Vervolgens ga je zelf aan de slag met de eerste teksten voor je website. In een volgende sessie ontvang je alle feedback die nodig is om zelf verder te kunnen met het schrijven van teksten die jouw onderneming zoveel sterker maken!

Wat deze training je brengt:

◊ een wandeling in de natuur om volop inspiratie op te doen, zodat je erachter komt waar je voor staat en welke boodschap je over wil gaan brengen online.

◊ een heldere strategie om (SEO) teksten te gaan schrijven die zeker te weten aanslaan bij je doelgroep.

◊ dé schrijftips voor pakkende teksten voor je website, zodat je zelf de juiste toon weet te raken.

◊ een hand-out met alle schrijftips en adviezen specifiek voor jouw onderneming, waarin alles nog eens terug te lezen is.

Ik geloof in persoonlijke aandacht naar de doelgroep toe en jezelf te durven laten zien, hoe groot of klein jouw onderneming ook is. Want als er een krachtige boodschap schuilgaat achter jouw teksten, weet ik zeker dat je op gaat vallen tussen de rest!

Een sfeervolle en rustige locatie bepalen we in overleg en de feedbacksessie kan eventueel ook via Zoom gegeven worden. De investering voor deze training van in totaal zo’n 5 uur is € 345,- excl. btw (koffie en thee inbegrepen).

Het is ook mogelijk om de training uit te breiden met een sessie over het schrijven van blogs of berichten voor social media. Of ik maak een training op maat; wat je ook maar wil leren op het gebied van content, ik help jou graag! 

Ben je enthousiast geworden om samen met mij aan de slag te gaan met jouw content?

Klik dan hieronder, ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Korte training Oog op content
Korte training
Oog op content

Heb je zelf al teksten geschreven voor jouw onderneming en wil je dat er met een kritisch oog naar gekeken wordt? In deze training geef ik je uitgebreide feedback op twee teksten. Ik kijk kritisch naar de spelling, grammatica, structuur en stijl van de teksten.

Wat deze training je brengt:

◊ 1 x schriftelijke feedback op twee zelfgeschreven teksten (van maximaal 1000 woorden per tekst)

◊ toelichting van de feedback tijdens een Zoom gesprek

De investering voor deze training is € 139,00 excl. btw.

Wil je meer hierover weten of de training inplannen?