Aanbod

Workshop zakelijk bloggen

Wil jij als dienstverlenende ondernemer inspirerende blogs gaan schrijven voor de website? Als je regelmatig jouw kennis deelt in een blog zorgt dit automatisch voor meer bezoekers én blijven bestaande klanten goed betrokken bij je bedrijf!

In deze workshop via Zoom geef ik aan voor wie, wat, hoe en waarom je zakelijk gaat bloggen. Ik leg uit welke schrijftips je toepast om tot een goed leesbare blog te komen en ga dieper in op SEO. Daarna ga je zelf aan de slag door een blog te schrijven als huiswerkopdracht, waar je in een vervolgsessie heldere en bruikbare feedback op krijgt. 

Na deze workshop heb je:

  • een strategie om met genoeg onderwerpen en inspiratie regelmatig een blog te kunnen schrijven voor de website.
  • dé schrijftips voor een goed leesbare blog, zoals een pakkende titel, structuur geven aan de tekst en eerste hulp bij SEO.
  • feedback op jouw geschreven tekst; dit geeft het startsein voor het schrijven van zoveel meer goede zakelijke blogs.
  • een hand-out waarin je de besproken strategie en schrijftips terug kunt lezen.

De investering voor deze twee sessies via Zoom is € 225,00 excl. btw. Wil je meer hierover weten of de workshop inplannen? 

Weggever: Scan voor je blog - Praatje van Kaatje
1-op-1 training schrijven voor het web

Wil jij opvallen met jouw website en de teksten die je naar buiten brengt? Lukt het je maar niet om de juiste woorden te vinden om te laten zien waar je voor staat?

Dan geef ik jou graag hulp bij het schrijven voor het web! Tijdens een eerste sessie gaan we achterhalen waar jouw bedrijf voor staat en welke boodschap je over wil brengen. Door middel van een moodboard (lekker knippen en plakken) gaan we dit visueel maken en vervolgens geef ik dé tips voor het schrijven van vlotte en creatieve teksten. De nadruk ligt op schrijven vanuit je gevoel en verbeelding in plaats van met je hoofd krampachtig iets op papier te moeten zetten. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de eerste teksten voor je website. In een volgende sessie ontvang je alle feedback die nodig is om zelf verder te kunnen met het schrijven van inspirerende teksten die jouw bedrijf zoveel sterker maken!

Wat krijg je:

  • een strategie om (SEO) teksten te gaan schrijven die zeker te weten aanslaan bij je doelgroep.
  • een moodboard vol met inspiratie: in één oogopslag zie je wat je uit wil gaan stralen online.
  • dé schrijftips voor sterke websiteteksten
  • een hand-out met alle schrijftips en adviezen specifiek voor jouw bedrijf, waarin alles nog eens terug te lezen is.

Ik geloof in persoonlijke aandacht naar de doelgroep toe en jezelf te durven laten zien, hoe groot of klein jouw bedrijf ook is. Want als er een krachtige boodschap schuilgaat achter jouw teksten, weet ik zeker dat je op gaat vallen tussen de rest!

Een sfeervolle en rustige locatie bepalen we in overleg en natuurlijk kunnen we in deze tijd ook via Zoom de sessies doorlopen. Het is ook mogelijk om de training uit te breiden met een sessie over het schrijven van blogs of nieuwsbrieven.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Klik dan hieronder, ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!