Over mij

Nieuwsgierig, sociaal, intuïtief, eerlijk, koppig en avontuurlijk. Ik ben ondersteboven van: schrijven, reizen, kamperen, koken, lezen, yoga, de natuur en proeven buiten de deur. Ik schrijf het liefst ieder moment van de dag.

Geboren in het Brabantse Schijndel. Vanaf de lagere school heb ik al een passie voor schrijven, ieder opstel maakte me meteen enthousiast en voor ik het wist stond er een heel verhaal op papier. Mijn liefde voor schrijven werd pas echt sterk na mijn Hbo-opleiding: ik ging van de ene cursus naar de andere en daarnaast deed ik vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties om het in de praktijk te brengen. Ik leerde interviewen, columns en korte verhalen schrijven en voor ik het wist stond onder het eerste gedicht mijn naam.

Ik ben nu 41 jaar en woon samen met mijn vriend Ton en zoontje Idris in Sint-Michielsgestel, vlakbij Den Bosch. Vanaf januari 2018 ben ik de eigenaar van Praatje van Kaatje. Ik schrijf, redigeer, blog, typ op een ouderwetse typemachine en geef workshops in het zakelijk bloggen en creatief schrijven.

Als ik schrijf giechelt mijn hart van geluk, en dat zegt eigenlijk alles over mij.