Testimonials

"Al 2 weken loop ik te bedenken hoe ik in godsnaam een leuke recensie kan schrijven voor Karin. Het schrijven van teksten is nou precies hetgeen waar ik tegenop zie in mijn werk, en waar ik eigenlijk ook helemaal niet goed in ben. Dus Karin, hierbij geef ik mijn pen weer terug aan jou, want juist in dat ontzorgen ligt jouw kracht."
De Keukenmeid
"Ik heb destijds heel veel gehad aan het advies van Praatje van Kaatje. Een aanrader dus!"
Lieve Huijs-La Haye
"Goed kunnen schrijven voor een zakelijk publiek op social media is een vaardigheid die iedere kenniswerker in deze tijd zou moeten beheersen. De workshop van Karin is hiervoor een uitstekende start! Iedereen kan schrijven, maar een pakkend verhaal schrijven is een kunst en Karin geeft hiervoor concrete tips om mee aan de slag te gaan. Van een interessante titel tot een goede verdeling van je tekst, het wordt duidelijk waar je op kunt letten bij het schrijven van een tekst. Zo word je enthousiast over het schrijven en heb je zin om er actief mee verder te gaan!"
Michiel Rutjes
Projectondernemers B.V.
"Ik heb met Karin de Social Media Intake gedaan. Met Instagram en Facebook kon ik al goed uit de voeten, maar ik heb ontzettend leuke nieuwe inzichten gekregen welke kant ik nog meer op kan gaan. Dankjewel voor je mooie, waardevolle input!"
Marloes Teunissen-Arends
"Karin heeft me fantastisch geholpen. – Ze vond een site die aan mijn verwachtingen voldeed; – Ze vond een ontwerp en een passende lay-out; – Ze installeerde alles en instrueerde mij hoe ik het blog kon gebruiken; – Ze hielp bij vervolgvragen. Wat het vooral zo bijzonder maakte, is het feit dat Karin: – goed kan luisteren; – uitstekend communiceert (snel en effectief); – meedenkt en pro-actief is; – betrokken is en tegelijkertijd professioneel handelt. Het resultaat: www.tinekeb.nl Als je ook hulp nodig hebt met een blog, een tekst, een website of met iets anders (van dien aard): Praatje van Kaatje."
Tineke Bruijs
"Aan de slag met het bloggen is nog niet gelukt, maar ik heb er wel inspiratie voor gekregen. Maar ja bij keuze van besteden van mijn energie had het nog niet de prioriteit. In het kort vond ik de workshop goed van inhoud. Je krijgt door de workshop zin om ermee aan de slag te gaan. Het boekje / de workshop is praktisch van opzet. Oftewel je hebt iets wat veel werkt lijkt en moeilijk heel behapbaar gemaakt. Je hebt mij de mogelijkheden van het bloggen laten zien. En dat dit een goed alternatief voor andere vormen van social media is. Dat vond ik waardevol. Door de opdracht ervaar je meteen dat de uitgangspunten inderdaad kloppen. Bij het doen van de opdracht heeft het echter wel meerwaarde wanneer de workshop in een groep wordt gegeven omdat je dan van elkaar leert."
Magda Kuipers
Abacus-bijlessen Noordoost-Brabant
"Karin geeft heldere en praktische tips en op een prettige, professionele manier feedback. De workshop was een fijne 'boost' en inspiratiebron om het bloggen makkelijker en serieuzer op te pakken. Een aanrader als je tegen een schrijfdrempel van hoe en wat aanhikt; ze leidt je er op ontspannen wijze overheen"
Anne-marie böing
Gaia Begeleiding