Workshop zakelijk bloggen


Wil jij met collega’s of als ondernemer sterke blogs gaan schrijven voor de website? Als je regelmatig jouw kennis deelt in een blog zorgt dit automatisch voor meer bezoekers én blijven bestaande klanten goed betrokken bij het bedrijf!

In deze workshop geef ik aan voor wie, wat, hoe en waarom je zakelijk gaat bloggen. Ik leg uit welke schrijftips je toepast om tot een goed leesbare blog te komen. Daarna ga je zelf aan de slag door een gedeelte van een blog te schrijven die we vervolgens met de groep nabespreken.

Je gaat naar huis met:
*een strategie om met genoeg onderwerpen en inspiratie regelmatig een blog te kunnen schrijven voor de website.
* dé schrijftips voor een goed leesbare blog, zoals een pakkende titel, structuur geven aan de tekst en eerste hulp bij SEO.
* feedback op jouw geschreven tekst; dit geeft het startsein voor het schrijven van zoveel meer goede zakelijke blogs.
* een hand-out waarin je de besproken strategie en schrijftips terug kunt lezen.

Workshop in een natuurlijke omgeving
Voor ondernemers organiseer ik vrijdag 4 oktober 2019 van 14.00 tot 17.00 uur de workshop zakelijk bloggen bij De Rustende Jager in Biezenmortel (tussen Tilburg en Den Bosch).
De investering hiervoor is € 59 excl. btw , incl. koffie, thee, genoeg lekkers én een fijne wandeling door de Loonse en Drunense duinen.

Schrijf je hier in!

Ga jij graag aan de slag als blogger met een groepje collega’s?

Stuur dan een mail naar info@praatjevankaatje.nl, dan bespreken we samen de mogelijkheden!


 

 

Social media intake


Wil jij opvallen op social media en heb je geen idee waar te beginnen?Ben je allergisch voor de woorden ‘adverteren’ en ‘scoren’, maar wil je wel zeker groeien online?

Dan geef ik jou graag eerste hulp bij social media. In een intake van 2,5 uur gaan we achterhalen wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Door middel van een moodboard (lekker knippen en plakken) gaan we dit visueel maken en daarna geef ik je tips om zelf pakkende berichten te kunnen schrijven.

Je gaat naar huis met:
* een strategie die werkt voor jouw doelgroep
* een moodboard vol met inspiratie: in één oogopslag zie je wat je uit wil gaan stralen op social media.
* handige tips om zelfstandig berichten te schrijven en te plaatsen.

Ik geloof in persoonlijke aandacht naar de doelgroep toe en jezelf te durven laten zien, hoe groot of klein jouw bedrijf ook is.
Want als er een krachtige boodschap schuilgaat achter jouw social media, weet ik zeker dat je op gaat vallen tussen de rest!

Een sfeervolle en rustige locatie bepalen we in overleg, de investering hiervoor is
€ 150,- excl. btw.

Ben je er klaar voor om je in te schrijven voor de social media intake? Klik dan hier, ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!