overig

Oranje perikelen

IMG_20120618_203633Vandaag in het nieuws: het rommelt bij Oranje. De slechte prestatie op het EK 2012 zou niet alleen veroorzaakt zijn door het rommelige voetbalspel, nee er is een psycholoog bij nodig om de daadwerkelijke oorzaak te kunnen achterhalen. Want er is duidelijk heel wat mis bij het Nederlands Elftal. Maar wat kan dat dan zijn? Als nieuwsgierige Steenbok zit ik meteen aan de buis gekluisterd en gaan mijn hersenen op volle toeren draaien. Is ons Wes er nu eindelijk achter hoe vervelend Yolanthe kan zijn en verpest hij zo de sfeer voor het gehele team? Heeft Van Bommel ruzie met zijn vrouw en daardoor ook met zijn schoonvader? Zag Van Persie tijdens de wedstrijd niet een beetje groen van jaloezie vanwege het kapsel van Ronaldo?

Ik hoop dat deze perikelen voorlopig even niet uit het nieuws verdwijnen. Dat de KNVB dit tot op de Oranje bodem gaat uitzoeken. Want hoe vervelend het ook is dat we niet door zijn naar de kwartfinales, dit is toch stiekem genieten. Straks nog even Shownieuws kijken, en intussen speculeren over andere mogelijke scenario’s. Ik vermaak me wel de rest van het EK!

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Miran 18 juni 2012 at 20:01

    🙂 🙂 🙂
    Totaal andere visie op het verlies van Oranje, maar wel eentje die toch een positief tintje draagt.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.