overig

Dansjes aan zee

Impulsief zijn. Ik ben nooit een meisje geweest dat het fijn vindt om alles van te voren gepland te hebben. Toch heb ik begin dit jaar pas ontdekt wat het echt betekend om impulsief te handelen. Op het allerlaatste moment besluiten om carnaval voor de tweede avond door te brengen in een andere stad en Breda compleet te verwaarlozen. Mijn reisje naar Griekenland was ook niet zo goed doordacht, maar vooral snel geboekt. En toen kwam afgelopen woensdag: ik kreeg de vraag of ik met Jul en vrienden naar Concert at Sea wilde in Zeeland, er was namelijk ineens een afhaker.

Na een paar uur was het geregeld: ik kon gek genoeg nog vrij krijgen op mijn werk en was niet meer te houden. Dat gevoel na het snelle besluit is al zo bijzonder! Ineens ga je een weekend festivallen aan zee, waarom hierover nadenken? Zon (behalve een paar druppels vrijdag ahum), bier, prima gezelschap en goede muziek. Wat kleding, slippers en kampeerspullen ingeladen en ik was er klaar voor.
De dansjes aan zee waren fantastisch. De groep ook. Met  zo’n 11 man in een legertent, dat zorgde zeker voor de nodige lol en slapeloze uren.

Ik heb de smaak te pakken, impulsiviteit brengt veel moois. Ik hoop dat ik dit door kan zetten de rest van het jaar, want ik zie de afspraken alweer groeien in mijn agenda.
Zeker wat gaatjes open laten dus, voor spanning en avontuur.

Vertel eens, heb jij een leuke impulsieve ervaring gehad die je wilt delen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.