overig

Lovely Lowlands

IMG_20130819_115559
Ik kan er wel tien blogs over schrijven.
Vier dagen muziek in de breedste zin van het woord. Het dierenspel* tot diep in de nacht en dansen totdat je er bijna letterlijk bij neervalt. Spierpijn van het allerlaatste dansje, het bestaat echt. Voor de derde keer vertrok ik met mijn lieve vrienden die ik al ken vanaf mijn Schijndel jaren naar Biddinghuizen. Dit jaar wat meer in stijl met de caravan, want ja wij worden toch een jaartje ouder. Met de halve groep alvast op donderdag, zodat alles klaarstaat als het ware feest begint.

Om vervolgens tot in de late uurtjes al te pieken. De eerste moves in de 24-uurstent inclusief polonaise en na afloop een tandenborstel aanschaffen bij de HEMA tent die nog volop draait.Vrijdagochtend ontbijt met soep, brood, eitjes, knakworsten, koffie, thee en hét biermerk van het festival: Grolsch. Met de inmiddels complete groep het festivalterrein op en genieten maar. Zo liep het door tot zondagmiddag.

Het juiste gezelschap is toch echt wat telt. Praten over vroeger maar ook zeker over nu. Lachen tot je ervan moet huilen en vooral genieten van alles wat Lowlands zo mooi maakt. De sfeer, de oh zo vele mensen, de aankledingen van iedere tent en het hangen in het gras in het zonnetje. Met een kleine traan doe ik mijn bandje af en stap ik weer in de gewone wereld. Ik sluit af met voor ons een band die nog lang zal blijft hangen, ook al was het te druk om ze volop te zien. Dat was niet nodig, de geweldige klanken vanuit de tent zeiden genoeg.

 

 

* Paard – duif – fazant – tonijn – nijlpaard etc.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mi 19 augustus 2013 at 12:55

  ‘Vind ik leuk’… x Mi

  • Reply Kareen 19 augustus 2013 at 13:51

   Vind ik leuk dat jij dat leuk vindt, X

 • Reply Corrie bouwens 19 augustus 2013 at 13:23

  Hoi Kareen.
  Paard? Duif? Fazant? Tonijn? Nijlpaard?

  Goh had ik maar doorgeleerd !!!! Hihi.

  Groetjes Tante Corrie.

  • Reply Kareen 19 augustus 2013 at 13:51

   Haha ja heel lastig spel, vooral midden in de nacht 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.