overig

Welk shirt trek jij aan?

Weet je nog de 5 kilometer die ik liep tijdens de Singelloop in Breda,  om geld in te zamelen voor de mobiele scholen van pionier Aniley in Enthiopië? Vast wel,  maar ik besloot dat ik meer kon doen dan deze uitputtende hardloopervaring.  OneMen kwam namelijk met een wel heel bijzondere oproep. Voor de webshop zochten zij enthousiaste jongens en meiden om te poseren in een shirt van een pionier naar keuze. Model voor een dag, maar met een ervaren visagiste en fotograaf. In een opwelling meldde ik mij aan. Met succes, ik mocht gaan poseren in het rood op een vrijdagmiddag in Utrecht.

Wat was het een goede ervaring! Helaas was er geen shirt van Aniley gemaakt. Maar ik mocht het shirt van pionier Tom dragen die strijd voor persvrijheid in Liberia, dat is natuurlijk echt geen straf voor een schrijfster. Eerst poederen en genieten bij de visagiste en daarna werden er flink wat foto’s genomen in verschillende poses in twee outfits. Koffie en koekjes, soep en saucijzenbroodjes en de trein in met een handige goodiebag.

Geen nieuwe carrière als model, maar ik kijk met een vrolijk gevoel terug op de fotoshoot. Weer een stapje dichter bij oneMen en de pioniers, op naar het volgende avontuur samen.

IMG_20131117_155020

 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mi 17 november 2013 at 19:30

  Wow!

 • Reply Janneke 18 november 2013 at 09:59

  Karin, je hebt het super gedaan!
  Ook wij zijn echt trots op het resultaat en kijken nu al met plezier uit naar een volgend avontuur samen voor de pioniers van oneMen.
  Houd onze FB (www.facebook.com/omen.org) en website in de gaten, want binnenkort mag ook jij mee beslissen welke pionier(s) er op het bekende, rode oneMen shirt moet komen!
  Lieve groet Janneke

  • Reply Kareen 18 november 2013 at 13:19

   Janneke, dank je! Ga ik zeker in de gaten houden lieve groet terug

 • Reply Klaske Delhij 18 november 2013 at 10:28

  Wat een leuk blog heb je geschreven, Karin! Wij van oneMen vonden het ook leuk om jou en alle andere deelnemers te ontmoeten. Echt hartverwarmend alle reacties.

  • Reply Kareen 18 november 2013 at 13:19

   Dank je Klaske. Goed zo dat verdienen jullie.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.