overig

Gr

Ik was ooit verliefd. Nu ben ik wel vaker verliefd, maar dit moest wel de ware zijn. Bij deze prins kon het eigenlijk niet fout gaan. Ten eerste woonde hij letterlijk om de hoek. Ofwel sjansen en knipogen bij de dichtstbijzijnde AH ( lees: met een rood hoofd nog net hoi over de lippen krijgen bij de kassa). Ten tweede gingen we zo ongeveer iedere vrijdag naar dezelfde kroeg.

Tijdens ons eerste gesprek was er nog een voorval waardoor we wel voor elkaar bestemd moesten zijn: we droegen precies dezelfde groene All Stars. Dit kon niet meer stuk. Dacht ik. De telefoonnummers werden uitgewisseld en meneer ging voor twee weken voor werk naar Frankrijk. Ik trok de stoere gympen aan en stuurde hem een sms.

En daar ging het enorm mis. Ik stuurde een smsje over hoe gezellig ik het vond laatst en met de vraag hoe het in Frankrijk ging. Niets aan de hand zou je denken. Jawel, want ik sloot af met: gr Karin. Hoe haalde ik het in mijn hoofd?! Waren mijn leestekens bijna op en was ik te zuinig om er een tweede smsje achteraan te sturen? Gr, het lijkt bijna op grrrr Karin. Onpersoonlijker bestaat niet. Toch volgde er een antwoord van hem (niet het meest liefdevolle maar toch) en hij sloot af met groeten.

Ik weet niet of het aan de gr lag of aan de ongemakkelijke koppel poging van zijn beste vriend die daarop volgde dat het niets werd, maar deze fout heb ik daarna nooit meer gemaakt. Ik sluit ieder berichtje naar een man die ik ook maar een beetje lief vind af met minimaal één x. Zoals het hoort.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Max Lommers 22 januari 2014 at 04:06

  Aloah,

  Mooi stukje tekst:) Vind het echt leuk om af en toe je verhaaltjes te lezen. Liefs, Max ps, wanneer komt je roman uit?

  • Reply Kareen 22 januari 2014 at 18:05

   Aloha, dank je! Leuk dat je mijn verhaaltjes leest. Tja die roman ik heb nog steeds geen onderwerp. Ooit 😉 liefs Karin

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.