overig

De rollen omgedraaid

Vrouwen die eindeloos gaan winkelen om de leukste outfit en schoenen te vinden, ik snapte ze nooit. Op zaterdag door de drukke stad slenteren en de ene winkel na de andere afstruinen.

Nu snap ik ze nog steeds niet, maar er is wel iets aangewakkerd in mij wat betreft het shoppen. Wie had dat ooit gedacht. Ik ben nooit bezig geweest met welke kleuren het beste bij mijn karakter, kleur ogen/haar en de vorm van mijn lichaam passen. Ik deed altijd maar wat en kocht wat ik het snelste kon vinden. Totdat ik een paar weken geleden met H. ging winkelen op een vrij rustige zondagmiddag.

IMG_20150728_131308

 

Hij kwam met het topje op deze foto aanzetten en ondanks dat ik meteen dacht ‘nee dat is niets voor mij’ besloot ik het toch aan te trekken. Ik was totaal verbaasd: het paste precies bij mijn ogen en zat meteen als gegoten. Daarna gingen we door naar Open32 en vroeg ik advies aan de verkoopster over welke broek het beste bij het topje kon passen. Ze trok een lichtgrijze broek tevoorschijn, die zou ik zelf van-zijn-lang-zal-ze-leven niet gekozen hebben.

Maar een volgende verbazing: het was de ideale broek voor op het topje en past ook prima op honderd andere topjes en shirts.

De felle kleuren en het zwart die mijn kledingkast domineren zullen langzaam verdwijnen. Na deze geslaagde shopmiddag ben ik zeker niet iedere vrije zaterdag in de winkelstad te vinden, maar ik heb wel al een paar nieuwe kledingstukken online gekocht. Voornamelijk pastel tinten, want dat past bij mijn zachte karakter en bij de blauwe ogen. Zalando gefeliciteerd, jullie hebben een nieuwe shopaholic erbij!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply OPEN32 13 augustus 2015 at 09:34

  Wat leuk om te lezen dat een van onze medewerkers je geholpen heeft aan de ideale broek! Groet, OPEN32

  • Reply Kareen 13 augustus 2015 at 09:43

   Ja dat was zeker leuk! Dank aan de medewerkster uit Breda ga ik zeker vaker heen voor advies, groet Kareen

 • Reply Maureen 13 augustus 2015 at 15:13

  Staat je prachtig Chickie !!!

  • Reply Kareen 13 augustus 2015 at 15:39

   Dank je chickie!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.