overig

Zeilen op de wind van vandaag

Wat doe jij het liefst op vrijdag na een chaotische werkweek? Uitgeput op de bank hangen of het hoofd leegmaken tijdens de vrijdagmiddagborrel?

Voor mij staat op nummer 1: trampoline springen met mijn liefste nichtje!  Nog voor het eten hebben we al de nodige calorieën verbrand en leer ik de meest ingewikkelde sprongen. Om de beurt laten we onze kunstjes zien en springen we zo hoog mogelijk. Er zijn geen regels, waardoor we regelmatig tegen elkaar aan vallen.

We ontbreken de springsessie omdat de spareribs en friet en salade klaarstaan. Na het eten is het van belang dat de Barbie’s er mooi uitzien voor de vrijdagavond. Zij moeten tenslotte nog indruk gaan maken op de dansvloer voor Ken. Vlechten, een knot maken en de beste jurken worden uitgezocht. Intussen zet DJ Paul de muziek aan en dan is het tijd om te gaan badmintonnen.

Ik drink even rustig mijn thee op met de andere dames van het gezelschap en de tuin verandert langzaam in een disco. Want mijn nichtje en pa gebruiken de rackets als gitaren om los te gaan op K3. Hier kan geen vrijdagmiddagborrel tegenop. Mijn zus pakt de camera erbij en DJ Paul verhoogt het volume.

Dan is het bijna kinderbedtijd, de muziek gaat zachter en ik pak mijn spullen om naar huis te gaan. Wat een onbezorgde avond en één liedje blijft nazingen in mijn hoofd. Vanwege de prachtige tekst en omdat de nog net geen zesjarige het liedje al helemaal kan meezingen. Zelfs op haar maakt het nu al indruk:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Paul 22 augustus 2015 at 09:14

  Mooi verwoord Karin! Het was inderdaad een geweldige avond.
  Geniet van je weekend en tot snel weer.

  • Reply Kareen 22 augustus 2015 at 09:17

   Dank je Paul! Jazeker. Fijn weekend, tot snel.

 • Reply Kees en Lenie 23 augustus 2015 at 09:52

  Wij vonden het ook geweldig,je hebt het weer zeer mooi weergegeven.

  • Reply Kareen 23 augustus 2015 at 10:58

   Dank je! X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.