overig

Een dag zonder Netflix is een dag niet geleefd?

Niet met de tijd meegaan is ook een talent. Ik heb nog nooit een film of serie gedownload. Er staat nog een ouderwetse stereotoren in de woonkamer met zelfs een cassettedeck. Erg hè? Foto’s plak ik nog netjes in een album, vooral omdat ik geen geduld heb voor het slepen en het passen en meten als het online moet gebeuren.

Maar ik hou wel van series. En Friends en Grey’s Anatomy ben ik behoorlijk beu op televisie.  Toch is er een stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat ik er niet aan moet beginnen. Want ooit keek ik het hele seizoen van de Deense serie Borgen (via dvd uiteraard) avonden en zelfs tot ‘s nachts achter elkaar. Ik was niet te stoppen, vond het te spannend en mijn nieuwsgierigheid won het van de slaap.

Netflix heeft een gratis proefperiode van een maand. Mocht er geen blog meer van mij verschijnen de komende weken dan weet je hoe dat komt. Hopelijk zal er dan een familielid of vriendin net zo lang aanbellen totdat ik opendoe in mijn pyjama met de chips nog tussen de tanden.

Via de site kun je de gratis maand gemakkelijk downloaden. Maar kan iemand mij vertellen hoe ik het dan in hemelsnaam op mijn televisie krijg?

IMG_0148IMG_0150

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Ronald 12 september 2015 at 10:33

  google is je beste vriend ?

  Apple tv aanschaffen en app van Netflix erop zetten, ps3 met Netflix als app erop, smarttv met app.

  //www.netflix.com/nl/?gclid=Cj0KEQjwms-vBRDlsM7utpaJ47ABEiQAIpKjTPhfzpNbYB7A3-G47ZZEW2xvLm0LiBgpFNGXrkmMcuUaAp2-8P8HAQ&mqso=81640932 volgens mij staat ee hier wel wat meer

  Eet smakelijk ?

  • Reply Kareen 12 september 2015 at 10:42

   Dank je Ronald! Ga eens knutselen mocht ik er niet uitkomen dan zit ik woensdag naast jou in de kantine 😉

 • Reply Ronald 12 september 2015 at 10:47

  Tot dan ?

 • Reply Sharonne 12 september 2015 at 13:51

  Apple TV is redelijk aan de prijs. Chromecast is stukken goedkoper en streamt vanaf je telefoon/ tablet zo naar de tv.

  • Reply Kareen 12 september 2015 at 15:09

   Goed om te weten, bedankt Sharonne! Ik ga morgen eens goed kijken.

 • Reply Falco Renierkens 14 september 2015 at 09:49

  Ik heb het een jaar niet gebruikt en ben nu weer opnieuw begonnen met een gratis maand. Oh I’ve missed it. Maar series kijken is voor mij ook niet goed, alle afleveringen worden in een week gekeken :p

  En wat hierboven al gezegd werd: Chromecast is stukken goedkoper. Heb gisteren nog getest met streamen vanaf gsm. Vanaf laptop werkt beetje buggy, maar tablet en gsm zijn top en kan ik je aanbevelen.

  • Reply Kareen 14 september 2015 at 10:07

   Ik ben heel benieuwd, ben er ook bang voor ja dat ik moet blijven kijken…fijn om te horen dat Chromecast zo goed werkt!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.