overig

10 dingen die niemand over mij weet

 1. Ik zal het blijven ontkennen, maar ik kijk al 26 jaar minstens één keer per week naar Goede tijden, slechte tijden. Op dit moment zijn Ludo en Janine na een breuk voor de vijftigste keer weer samen. Misschien het moment voor mij om af te kicken?
 2. Ik weet zeker dat ik dé medicijnen tegen een kater heb gevonden: de ochtendmelange kruidenthee van Albert Heijn en witte druiven.
 3. Als ik pindakaas op mijn brood smeer, gaat eerst de pindakaas erop en daarna pas de boter.
 4. Ik haat het als ik iemand een boek uitleen en ik krijg deze na herhaaldelijk verzoek niet terug. Dan breekt mijn literaire hart in stukjes.
 5. Het Wilhelmus kan ik amper meezingen, maar de liedjes van Acda en de Munnik ken ik al-le-maal van buiten.
 6. Ik kreeg een jaar geleden tranen in mijn ogen toen ik deze woorden hoorde: ‘Tante Karin ik hou van jou.’ 
 7. Zonder moeite stap ik in de Python, maar ik ben doodsbang in de PandaDroom. Iets met een botsing met een schommel in de tuin op vierjarige leeftijd.
 8. In mijn studententijd heb ik in een discotheek expres het verkeerde telefoonnummer gegeven aan een aanbidder.
 9. Ik beklim vulkanen op sneakers van tien euro, loop door de sneeuw op All Stars en ga met slippers aan over modderige wegen.
 10. Soms krijg ik om twaalf uur ‘s nachts de inspiratie waar ik de hele week op gewacht heb en spring ik uit mijn bed om te gaan schrijven. Sorry dus voor deze blog op een niet christelijk tijdstip. Welterusten!

IMG_2024

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Claudia 28 juni 2016 at 17:41

  Ahhhhh grappig, leuk en ontroerend geschreven. Puntje 11. Dat ik al mijn hele leven lang gratis vuurwerk krijg, zonder dat ik erom hoef te vragen! ? 😂😂

  Grtz Claudia

  • Reply Karin 28 juni 2016 at 20:19

   Dank je Claudia! Haha ja dat is een hele mooie aanvulling. En ik maar klagen dat het zo’n vervelende dag is om jarig te zijn 😉 , grtz Kaatje

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.