reizen & uitstapjes

Wat laat jij van jezelf zien?

Ik zie verdwaalde glitters op de trap en heb extra koffie nodig om op te starten. We vierden gisteren carnaval in Schijndel, ‘t Skonste plekske van hil de wirreld ūüėČ ¬†Fijne herinneringen kwamen er naar boven tijdens de optocht en de afterparty in Tapperij de Beurs.¬†Alleen weet je wat het grootste verschil is met 19 jaar geleden?

Onze grote vriend de mobiele telefoon. Als je een vriendin kwijtraakte in de drukte met carnaval, zag je haar een uur later wel weer in de rij bij de wc. Zodra je haar nu uit het oogt verliest, pak je gelijk de telefoon erbij om een bericht te sturen. De spontaniteit is eraf en je hebt minder kans om in het rond te kletsen. De foto’s maakte je met een wegwerpcamera en dan bleef er een kleine selectie over om te bewaren. Met onze mobiele telefoon zit er geen rem op het fotograferen. Voor je het weet staat die g√™nante foto op Instagram, terwijl dat gisteravond zo’n leuke leek om te plaatsen…

Als je social media alleen privé gebruikt is het misschien geen ramp, maar met een zakelijk profiel vind ik dat niet kunnen. Ik plaats als ondernemer ook privé berichten, want waar ik het liefst over schrijf = wat ik het liefst doe in de vrije uurtjes. Ik ben alleen selectiever en bewuster bezig met wat ik erop zet. Ik wil inspireren met wat ik post, zodat jij ook die prachtige wandeling gaat maken of dat ene boek zal lezen.

Hoe zit dat bij jou, kun je privé en zakelijk goed scheiden op social media? Of heb je geen rem erop en wil je alles van jezelf laten zien?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ondernemersnetwerkcaf√© DGW Vijf Rosmalen 13 maart 2019 at 17:09

  Omdat we binnen ons ondernemersnetwerk niemand hebben die tekstvast is, aan je de uitnodiging voor: 5e editie Ondernemerscafé-DGW5
  dinsdag 9 april 2019
  Netwerkbijeenkomst
  ‘Back to the basic’

  ‚ÄúSpeeddaten voor Ondernemers‚ÄĚ
  Aanvang: 19.00 – 22.00 uur
  Vaste locatie: Stadsboerderij Eyghentijds
  Aanmelden als je komt, via mail of messenger
  ondernemerscafedgw5@gmail.com

  • Reply Kaatje 14 maart 2019 at 12:18

   Bedankt voor de leuke uitnodiging! Ik sluit graag aan en zal me aanmelden.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.