overig

20 seconden

Geïnspireerd door de meeslepende film ´We bought a Zoo´. Soms is 20 seconden lef tonen genoeg. In 20 seconden die ene aantrekkelijke persoon voor het eerst aanspreken. In 20 seconden besluiten om te verhuizen en…een dierentuin te kopen. Waarom niet?

Ja waarom eigenlijk niet. Waarom twijfelen we in deze tijd zo over grote maar ook over kleine keuzes? Het is toch vooral belangrijk om de dingen te doen die je gelukkig maken, hoe dan ook? De hoofdpersoon uit deze film vindt van wel. Na zijn vrouw verloren te hebben gaat hij samen met zijn kinderen het wilde avontuur aan. Hij weet niet waar hij het geluk vandaan moet halen, maar het komt toch op zijn pad. En net als het grote geld een obstakel blijkt te zijn, komt er hulp uit onverwachte hoek.

Ik denk dat als je zo graag een droom wilt verwezenlijken, het altijd zal lukken. Je straalt dit uit en jouw enthousiasme zal iedereen aansteken. Waardoor jij de kracht hebt om niet meer alleen te dromen, maar het ook echt te doen. En dan kan die ene keuze je leven totaal op zijn kop zetten. Waardoor het nooit meer hetzelfde zal zijn. En dat allemaal dankzij 20 seconden vol lef.

Vertel, wat zou jij het liefst voor groots doen in 20 seconden? Mail het mij of geef hieronder een reactie, dan schrijf ik er graag (anoniem) over in mijn volgende blog.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Chris Ellen 27 september 2012 at 07:01

  Samenwonen!

  • Reply Kareen 27 september 2012 at 12:50

   Dat is een goede, bedankt!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.