overig

Vallende blaadjes

IMG_20120916_140716

Terrasjes vol met vrolijke gezichten, samen buiten eten of lekker bruin worden op het strand. Aanstaande vrijdag begint de herfst, de eerste sjaal hangt alweer op mijn nek. Heimwee naar de zomer, hoe maak je de herfst tot een feest?

Want de herfst zorgt voor vallende blaadjes, en de aanloop naar een lange (wie weet koude) winter. Maar je kan het ook zien als loslaten, zoals de blaadjes de bomen verlaten. Stilstaan bij wat je blij maakt, en tegelijkertijd jaag je alle donkere wolken weg. Zodat je fris de winter in kunt, vol energie en nieuwe kansen.

En de herfst is ook: genieten van alle kleuren in het bos en in de straten. Geen periode in het jaar zo kleurrijk en vol verrassingen. Trek je rubberen laarzen aan en spring door de plassen, of maak een regendansje midden op straat. Een herfsttheetje in de stad, en de najaarsdag is weer compleet.

Vaarwel zoete zomer, tot volgend jaar!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.