overig

Alles is liefde op de boerderij

IMG_20130105_204516

De brieven zijn weer uitgedeeld, de boeren die de vele kijkers wekelijks gaan volgen zijn bekend: tijd voor een nieuw seizoen van Boer zoekt vrouw. Wat mij vooral zal benieuwen is of dit seizoen het vorige gaat overtreffen. De onderbroek van Marcel werd het gesprek van de dag op kantoor en Twitter, en de botte Annemarie bleef iedereen verbazen met haar streken. De vorige editie zat vol humor en onverwachte wendingen, op de doorgaans zo rustige boerderij.

Afgezien van de boer die zeven! komkommers eet per dag en Doede die met bijna volle mond zijn eerste date wil gaan bellen, lijkt het programma serieuzer te worden. Een lieve man die open vertelt over zijn overleden vrouw en een wat jongere boer die zijn grote liefde tijdens een auto ongeluk heeft verloren..daar gaan zeker wat tranen vloeien. Zal de boerin met de appelwangetjes en de strenge Aad die duidelijk op zoek is naar een groen blaadje de KRO kraker toch hilarisch houden?

In ieder geval zit ik weer trouw voor de buis,  genietend van de ontluikende liefdes op het platteland. Mijn zondagavond kan niet meer stuk!

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply maureen 2 september 2012 at 22:11

  Heerlijk die blogs van jou. Ontdekt op mn ziekbed…maar straks blijf ik je ook volgen. dank je wel voor t delen!

  • Reply Kareen 3 september 2012 at 19:48

   Lief, dank je :). En beterschap!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.