overig

Prinses zonder dilemma

Er was eens een prachtige dertigjarige prinses, zij leefde  in het paleis van haar dromen. Prins Harry maakte haar iedere dag gelukkig met een lekker ontbijt en alles wat ze maar wenste. Zoals een parelketting. Of een kort luxe verblijf in het dorp nabij. En heel af en toe zorgde hij voor een koets vol kleding en lekkernijen uit de stad. Een dilemma was haar vreemd, want nooit hoefde zij zelf te kiezen. Haar hele leven was uitgestippeld, zonder twijfels, zonder een maar.

Jaloers? Niet nodig, want deze prinses bleef niet blij. Toen zij tweeëndertig werd, veranderde het leven in het grote kasteel in een nachtmerrie. Prins Harry deed inderdaad alles voor haar, maar was ook zeker voorspelbaar en soms naar. Ze snakte naar een nieuwe wending in haar leven, vol actie en vervoering. Kiezen, het liefst iedere dag, zodat ze niet meer stil zou staan. Dag na dag hetzelfde liedje, ze ging nog liever dood.  En op die druilende najaarsdag verliet zij voor de dageraad in alle haast het kasteel, zonder een plan en enkel haar parelketting in de hand.
Zelfs deze ketting zou zij gaan verpatsen, in ruil voor wereldse avonturen en obstakels. Een volgend hoofdstuk in haar sprookjesachtige leven, het begin van haar echte levensverhaal.

IMG_20130105_203400

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Chris Ellen 10 oktober 2012 at 06:50

  Weer een toppertje!

  • Reply Kareen 13 oktober 2012 at 09:35

   Dank je :), X

 • Reply Miranda 15 oktober 2012 at 10:35

  Had deze over het hoofd gezien ivm mijn vakantie. Hij is goed!!!!

  • Reply Kareen 15 oktober 2012 at 14:04

   Dank je!!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.