overig

Plannen smeden met appeltaart

Appeltaart

Een warme oktoberdag in Rotterdam. Het is zaterdagmiddag en uiteraard druk in de stad. Krystle en Kareen hebben zich gezellig in Dudok teruggetrokken voor een extra fijne appeltaart met slagroom. En voor het maken van de nodige plannen om meer bezoekers naar mijn blog te krijgen. Want na 8 maanden bloggen vind ik het alleen maar leuker worden. Positieve reacties en bijzondere input van vrienden en familie. En na afloop van een leerzame Masterclass bloggen in Den Bosch een paar weken geleden bedacht ik mij: het wordt een steeds groter feest. De spannende ideeën blijven omhoog borrelen.

Zo ook afgelopen zaterdag. Met de onmisbare MacBook van Krystle hadden we al snel een eigen design voor een nieuwsbrief op het beeldscherm. Of zou een professioneel artikel beter zijn om de extra aandacht naar mijn blog te trekken? Laten we Twitter ook zeker niet vergeten, daar zijn de journalisten en tijdschriften niet meer weg te slaan. En oh ja, ik heb ook nog een onderzoek lopen onder dertigers, het dilemma zal binnenkort een nieuwe dimensie krijgen.

Kun je het niet meer volgen? Geeft niet, ik doe alles stap voor stap. En ik blijf genieten van het schrijven en de creatieve hulp die ik krijg.

Tot de volgende appeltaart.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.