overig

Liefde op het spoor

Internet daten, een oude liefde ontdekken op Facebook en zelfs via de Wordfeud chat die ene leuke persoon ontmoeten; je zou bijna vergeten dat je ook gewoon iemand tegen het lijf kan lopen. Een eerste indruk, een speciaal gevoel en wie weet ook precies waar je al die tijd  naar zocht.

Hartstocht in de Trein speelt hierop in. En met succes. Sinds december 2012 actief, en nu al meer dan 35.000 volgers op Facebook. Ken je dat krantje de Rails nog van jaren geleden, met romantische aanzoeken voor mensen die gespot waren in de trein?
Dit is vergelijkbaar, de meest uitlopende verhalen verschijnen op het web, met grappige of juist serieuze bedoelingen. De andere volgers helpen diegene die op zoek is naar de prins of prinses uit het treinstel. En dan kan het zomaar raak zijn.

Over een weekje ga ik met de trein naar Almere, eens kijken of ik de treinreis mooier kan maken met een oproep. Ik zal in ieder geval iets opvallends dragen, je weet maar nooit…

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kelie 14 januari 2013 at 18:50

  Hoi Kaatje,
  Veel succes in de trein dan of misschien op het station.
  Groetjes van ons.

  • Reply Kareen 14 januari 2013 at 19:19

   Haha bedankt!X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.