overig

Ik geef de pen aan…2013

Winter

De knallende vuurpijlen gillen het uit: het is bijna een nieuw jaar! Nu kan ik natuurlijk logischerwijs terugblikken op 2012.Want het was zeker voor mij een intens jaar vol goede veranderingen. Maar na een wat lastige decembermaand kijk ik heel graag vooruit.
Als ik straks mijn eerste slok champagne neem, haal ik even opgelucht adem. Mijn agenda houd ik zoveel mogelijk leeg, en bloggen zal ik! Plus ga ik voor een restyling van mijn website, en zal ik met mijn blog wat meer de diepte in duiken.

Hoe diep dan precies? Onderzoeken zit stevig in mijn bloed, dus die hoge duikplank ga ik zeker halen. Af en toe even afdwalen voor een luchtig verhaal, het pad blijf ik toch wel volgen. De schat met antwoorden op het Dertigers dilemma  moet toch ergens liggen? Tot die tijd blijf ik schrijven totdat mijn pen op is. En heb jij nog een leuk idee voor mijn blog, misschien zelfs de gouden tip? Geef hieronder je reactie of mail mij via info@kareen.eu.

Koester de laatste uurtjes van het jaar, herleef de grootse momenten en spring met een grote glimlach naar 2013, zie je daar!

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Miranda 31 december 2012 at 14:30

  Lieve Karin! Ga er een spetterend uiteinde van maken!! Laten we proosten en vooruitkijken op een mooi en creatief 2013!!

  Dikke knuffel!!! (Natuurlijk ook van Cariño en Fuerza)

  • Reply Kareen 31 december 2012 at 14:33

   Lieve Miran! Dat vind ik heel mooi gezegd, tot heel snel (morgen) in 2013! Alvast proost! Xx

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.