overig

Het zwarte gat

IMG_20130207_203314

De stinkende kleren weer gewassen, de pruiken weer in de kast. Geen Alaaf meer maar gewoon weer hallo. De liedjes verdwijnen langzaam uit het hoofd, het enige geluid is de wekker na een te korte nacht.

En dan voelt het even leeg. Want vier dagen lang waren je enige zorgen: wat doen we aan en waar gaan we heen? Hebben we genoeg muntjes gekocht en wie is die verklede Pino nou? Talloze gesprekken over het leven maar vooral ook over niets. Leven in het nu.

Kunnen we niet wat anders in het leven roepen de dag na carnaval in plaats van haring happen? Want serieus, haring na zoveel bier is wel het laatste waar ik zin in heb.
Een praatgroepje speciaal voor de carnavalsliefhebbers? Om te bespreken hoe we zo snel mogelijk weer vrolijk in de maatschappij kunnen terugkeren. Geen heimwee meer naar carnaval, maar wel samen nagenieten. Met een kop groene thee dan, want het lijf moet herstellen.

Mocht er iemand met of zonder kater nog een betere oplossing weten, laat je horen…

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jet 23 februari 2013 at 15:13

  Hoi Karin! Leuke verhaaltjes op je blog! Ik word follower ­čśë Ik heb nog een tip om brakke tijd na een feestje te doden. Het kijken van lollige filmpjes op Youtube of andere videokanalen, zoals de volgende:
  //thoughtcatalog.com/2013/watch-this-hilarious-video-of-men-experiencing-childbirth/
  Groet,
  Jet

  • Reply Kareen 23 februari 2013 at 16:22

   Hoi Jet, wat leuk dat je mij gaat volgen en dank voor de tip!
   Tot snel, groetjes Karin

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.