overig

Hipper kan niet

2014 is zo dichtbij. Kareen viert bijna haar 34ste verjaardag. Het is nu tijd om echt hip te worden. Het sneeuwt op mijn blog, geweldig toch? Nu buiten nog, zodat die strenge winter eindelijk gaat komen. Schaatsen slijpen en op naar de langverwachte Elfstedentocht.
De eerste glühwein drinken bij het haardvuur.

Iets minder hip van mij is dat ik mijn oude homepage foto weer teruggeplaatst heb. Maar deze foto geeft de Kareen weer die ik in het komende jaar wil uitstralen, ogen geopend in beeld en gericht op alles wat mooi is. Het leven is gewoon vurrukkulluk.

Als Eindejaarsknaller wil ik dit Twitter filmpje nog met je delen. Het jaar 2013  in 41 seconden. Proost, vier het oude en zeker het nieuwe tot volgend jaar!

2013 in 41 seconden

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.