overig

Weer die ex

Een week geleden schreef ik een blog over ‘de dag van de ex’, mocht je het vergeten zijn hier kun je het nog eens rustig lezen: De ex.  Een ex kan langer dan je wil in gedachten blijven ronddwalen of nog steeds zorgen voor een boos gevoel. Facebook springt hierop in en heeft een speciale ‘Ik haat vervelende exen’ pagina. Met wekelijks uitspraken die stimulerend zijn om die ex voor altijd uit je hoofd te zetten.

LoesjeMocht dit nog niet genoeg zijn dan is er een speciaal spel om het haatgevoel te vergroten en het loslaten makkelijker te maken: monsterlijke exen.

Nog niet overtuigd? Natuurlijk heb ik als Sherlock ook de andere kant onderzocht. Want kan een ex weer een volwaardige geliefde worden? Diverse fora afgespeurd naar het antwoord. Al snel kom je dan terecht bij Viva en daar zijn vrouwen aan het woord die eindeloos wikken en wegen over hun ex. Wat duidelijk wordt is dat het niet zo vaak voorkomt dat exen weer voor lange tijd bij elkaar komen. Maar als er geen groot drama is geweest en ieder zijn eigen leventje op orde heeft kunnen krijgen, waarom dan niet. De ruimte voor liefde is dan weer terug, het verleden speelt geen rol meer en de blije toekomst is samen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.