overig

Aftellen

Wat een vermoeiende maandag. Chaotische Kareen is begonnen aan Timemanagement op haar werk en moest iedere minuut bijhouden wat zij deed. Tot het wc bezoek aan toe. Ter info: ik ging 5 keer plassen. Ik praat wat af tussendoor en ik werd 15 keer gestoord door een collega met een vraag. Maargoed, deze dag maakte maar weer duidelijk dat ik ook echt chaotisch ben en dat het tijd is voor actie.  Zodat ik in ieder geval op mijn werk meer rust krijg.

Maar dan privé. Weet jij hoeveel appjes je ontvangt en verstuurt per dag? Volgens mij zou ik schrikken als ik dat bij elkaar op ging tellen. Wat een geluk dat ik geen Facebook meer heb, die informatie kan er echt niet meer bij in mijn hoofd. Voordat ik ga slapen check ik nog de Tweets van de uren daarvoor (ik volg 181 mensen dus dat duurt wel even…) en dan vind ik het raar dat ik zoveel droom iedere nacht. Wordfeud speel ik met 2 tegenstanders dus dat is nog net te overzien. Ik heb twee mailboxen en die mailtjes blijven ook lekker komen en beantwoord ik netjes binnen een dag.

Mijn redding in deze drukke tijden? Carnaval! Vrijdag vertrek ik naar Venlo en laat ik mijn verstand op het aanrecht liggen. Mijn mobiel gebruik ik alleen als ik iemand kwijt ben geraakt in de menigte of om die ene rare foto door te sturen. Tijd voor een leeg hoofd, nog vier dagen, het aftellen is begonnen. Alaaf!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Corrie bouwens 25 februari 2014 at 12:27

  Heel veel plezier met carnaval!!!!!!
  Stuur mij ook een gekke foto????? Hihi

  Groetjes tante Corrie.

  • Reply Kareen 25 februari 2014 at 19:31

   Bedankt!! Uiteraard krijg jij een gekke foto komt helemaal goed, X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.