overig

Laatst gezien

Goed nieuws in Android land. De laatst gezien status op Whatsapp kun je nu heel gemakkelijk uitschakelen, zoals dat al mogelijk was bij de Iphone. Via Instellingen -> Account -> Privacy. Zojuist een update gehad voor Whatsapp en over 24 uur ben ik niet meer als laatste gezien.

Heb ik iets te verbergen? Zeker niet, maar die status maakt mij wel wat onrustig. Als ik online ben moet ik toch zeker wel dat ene appje beantwoorden? Of de 20 berichten uit de Groepsapp lezen en nadenken over een originele eigen inbreng.  Wist je dat er zelfs ruzies ontstaan door deze status? Want waarom was jouw vriend in hemelsnaam vannacht om 5.00 uur online? Met wie? Het kan niet anders of…

Alsof het verboden is online te zijn na 24.00 uur. Tijdens een slapeloze nacht of na een uit de hand gelopen stapavond is mij dat zeker wel eens gelukt. Een grappige conversatie nalezen of mijn profielfoto aanpassen, gewoon uit verveling.

Oh en als je het zelf uitschakelt kun je ook niet meer de laatst gezien status van jouw contacten zien. Dan hoef je dus ook geen rampscenario’s meer in je hoofd te halen over je vriend die vreemdgaat of waarom de prille prins nog niet geantwoord heeft op jouw eerste appje. Het gepieker is voorbij!

Heerlijk toch?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Guido 13 maart 2014 at 12:33

  Ben het helemáál met je eens Karin. Na update direct aangepast.

  • Reply Kareen 13 maart 2014 at 19:03

   Goed zo!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.