overig

Geluksmomentje

Weet je nog mijn appeltaart actie? Misschien vergeten? Dat geeft niet, hier lees je het nog eens: appeltaart. Ik vroeg aan jou waar ik het beste over kon gaan bloggen. Nu ga ik eindelijk schrijven over het onderwerp wat mijn lieve gekke peetoom aandroeg: mijn zoektocht naar geluk.

Op een dag als vandaag voelt het geluk dichtbij. De zon schijnt (en hoe!) en ik ben vandaag 7 jaar in dienst bij Easy Way. Wat een prestatie, vooral voor een meisje dat voorheen als een Donald Duck van het ene baantje naar het andere ging. De dag afsluiten op het terras met hapjes en een koude rosé. Ik ben gezond en kan doen wat ik wil. Als ik vandaag zin heb om een maand naar Bali te gaan, boek ik morgen het ticket. Of ik doe het niet, ook goed.
Over drie weken en een beetje ga ik naar Paaspop met de Schijdelaren en er zal vast nog een festival bij komen dit jaar.

Moet je echt zoeken naar geluk of is het meestal gewoon dichtbij? Een diepgaand gesprek met mijn beste vriendin of dansen op K3 met mijn te schattige nichtje van vier. Een mooie man die voorbij loopt en zijn beste glimlach tovert. Het moment pakken, want voor je het weet kan alles weer anders zijn. De regen kan zo weer met bakken uit de regen vallen en die ene klus die jij zo graag wilde laten slagen is net niet gelukt. Maar dan nog, met de juiste positieve energie kom je daar snel weer uit. Ik heb het gevoel dat ik dat gevonden heb, een tegenslag gaat steeds sneller voorbij en maakt plaats voor een vrolijk moment. Laat mij maar zoeken, uitvinden, ontdekken, vallen en opstaan. Ga jij mee?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply mi 2 april 2014 at 06:02

  En zo is t! Positieve blik en wat zonnestraaltjes! En dat terrasje doen we snel x

  • Reply Kareen 2 april 2014 at 17:03

   Uiteraard, het terras gaan we zeker vinden!

 • Reply Roos 2 april 2014 at 15:24

  Wat een mooie woorden Kaar! Helemaal mee eens: genoeg geluksmomentjes te vinden iedere dag!

  • Reply Kareen 2 april 2014 at 17:04

   Dank je! Gelukkig wel xx

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.