reizen & uitstapjes

We are going to Ibiza

Het eiland van de grote feesten in de Pacha met bekende dj’s, van de vakantiehuizen van onze bekende Nederlanders en van de hipste mensen. Waar Patty Brard al twee keer of vaker trouwde en waar Gerard Joling zijn bruine kleur van heeft. Zo zie ik Ibiza. Natuurlijk ken ik ook de verhalen en beelden van de prachtige natuur daar en de uitgestrekte stranden. Maar toch, voor mij blijft dit hét party eiland van Europa.

Hoe bijzonder dat ik daar met mijn collega’s dit voorjaar heen zal gaan. Ik zou zelf (als niet de allerhipste van het stel) niet snel voor Ibiza kiezen als vakantiebestemming, maar toch weet ik zeker dat ik er ga genieten en mij zal gaan verbazen. Juist omdat ik dit standaard beeld heb kan het alleen maar heel anders uitpakken. Alleen verwacht ik de Pacha te vervangen voor een terrasje bij een ondergaande zon en als de meeste collega’s brak op het strand hangen ga ik een duik wagen in de zee.

De reden dat we gaan? Afgelopen vrijdag bestond Easy Way 25 jaar. Dit was een dag vol verrassingen en blije momenten. Bloemen stroomden binnen, net als de vele felicitaties en complimenten van onze klanten. Koffie met gebak, borrelen op kantoor samen met de oprichters en bij iedereen zag ik een trotse glimlach op het gezicht. Het feest gaan we over een paar maanden dus voortzetten op Ibiza, 3 dagen lang!

IMG_20150207_163120

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kees 9 februari 2015 at 10:57

  Weer een mooie blog Kate

  • Reply Kareen 9 februari 2015 at 18:01

   Bedankt! X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.