overig

3 kaarsjes

Vandaag precies 3 jaar geleden schreef ik mijn allereerste blog. Wat lijkt en is dat alweer lang geleden. In totaal 130 blogs geschreven en gemiddeld schreef ik 1 blog per week uitgezonderd van de nodige vakanties. En dit is dan nummer 131.

Het lijkt een hele opgave om iedere week weer wat te verzinnen om te delen met de wereld, maar gek genoeg is het dat totaal niet. De inspiratie komt gelukkig meestal vanzelf en het geeft steeds zo de juiste energie. Samen met de vele eerlijke en lieve reacties van mijn lezers blijft het een feest om te mogen doen.

Het aantal bezoekers loopt niet in de honderden, maar daar gaat het mij niet om. Het belangrijkste is dat ik kan en mag blijven schrijven voor wie dat dan ook wil lezen. Hoewel ik wel moet toegeven dat het iets scheelt en een extra blij gevoel geeft als de woordvoerster van de Nederlandse Brandwondenstichting of Lisa Portengen (de vrouw uit de afgelopen Albert Heijn kerstcommercial) een blog deelt op Twitter en Facebook. Dan schieten die bezoekersaantallen even goed omhoog.

Maar wat ik nu graag zou willen voor mijn verjaardag? Ik zou het heel leuk vinden als iemand een gastblog zou willen schrijven welke hier zal gaan schitteren. Anoniem of met naam eronder. Het onderwerp, de woordkeuze en de lengte mag jij zelf bepalen. Er zijn geen regels. Durf jij dit aan, mail dan naar info@kareen.eu. Ik kan niet wachten, klim in de pen en ontdek jouw verborgen talent!

Loesjeverjaardag

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mindel 4 februari 2015 at 00:26

  Hoi Kareen,
  Net één maand langer aan het bloggen. Ik zal eens gaan peinzen over een gastblog… 🙂

  • Reply Kareen 4 februari 2015 at 21:39

   Hoi Mindel leuk, ik ben benieuwd!

 • Reply Sylvia 7 februari 2015 at 22:04

  Leuk idee van die gastblog 🙂 En van harte gefeliciteerd met de mooie mijlpaal!

  • Reply Kareen 8 februari 2015 at 10:25

   Dank je! Ja mocht je het aandurven 😉 mail mij dan zou leuk zijn.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.