reizen & uitstapjes

Ik ga wel naar Azië

December 2014. Ik maakte een lijstje met wat ik niet deed in 2014. Nu 4 maanden later doe ik één van de punten van het lijstje wel: ik ga een verre reis naar Azië maken. Ik kan het mij nog niet goed voorstellen dat ik binnenkort op een paradijselijk strand lig, de jungle in duik en Bangkok ga verkennen.  Dat allemaal bij zo’n temperatuur van minstens 30 graden.

Een georganiseerde reis van Fox, want als overal verdwalend meisje kan ik wel een gids gebruiken. Plus wat gezelschap om de prachtige dingen die ik daar ga zien te kunnen delen. De WIFI zal wat beperkt zijn en ik heb geen plek in mijn koffer voor mijn laptop, maar ik zal hier uiteraard bij terugkomst uitgebreid verslag van doen.

Zenuwachtig ben ik nog niet, maar wel heel nieuwsgierig. Thailand staat bekend om het heerlijke eten en de vriendelijke mensen, ik zal mij als bourgondiër vast snel thuis voelen.
Hoe het zal zijn om met een groep ‘vreemden’ op reis te gaan? Geen idee, maar ik ga vooral voor het land en het echte vakantiegevoel. Ik twijfel er niet aan dat deze groep mensen gezellig is, dat blijkt al uit de vrolijke berichten op ons forum.

Tot over een paar weken, zongebruind zal ik dan terugkeren met vast en zeker een rugzak aan nieuwe ervaringen.

Thailand

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mi 19 april 2015 at 10:32

  Heeeel veel plezier Karin, super dat je dit gaat doen. Ga genieten!

  • Reply Kareen 19 april 2015 at 10:37

   Dank je, ga ik zeker doen!

 • Reply netty 19 april 2015 at 18:38

  Harstikke leuk wanneer en hoelang ga je? hoe dan ook heel veel genieten het is echt een andere wereld.

  liefs Netty

  • Reply Kareen 20 april 2015 at 10:49

   Dank je! Morgen en voor 15 dagen ben zo benieuwd heel veel zin in. Liefs terug x

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.