overig

Welke deur kies jij?

Deze blog is speciaal voor vrouwen, sorry heren volgende keer komen jullie weer aan bod. Ik ben al jaren een grote fan van de sterke campagnes van het beautymerk Dove. Zij hebben bijvoorbeeld het speciale Dove Self-Esteem programma opgezet voor jonge meisjes om meer zelfvertrouwen te krijgen. Het maakt niet uit of je een ouder bent, een leraar of een mentor, iedereen kan meedoen met het Self-Esteem project. Van het beginnen van een gesprek met een meisje tot het leiden van self-esteem workshops in klaslokalen of ervoor kiezen om Dove producten te kopen- er zijn veel verschillende manieren om deze belangrijke missie te ondersteunen. Het beginnen van een gesprek met een meisje over zelfvertrouwen kan al een verschil maken.

Want zeg nou zelf was jij in de puberteit ook niet regelmatig onzeker over jouw lichaam, de pukkels op je gezicht of te kleine borsten? Ik vind het dé tijd voor meisjes om hulp te krijgen en om het zelfvertrouwen op te bouwen waar zij hun hele leven op terug kunnen vallen.

En nu heeft Dove een nieuwe campagne opgezet voor alle vrouwen wereldwijd: #ChooseBeautiful. Hoe mooi voel jij je en durf je dat ook aan de buitenwereld te tonen? Kijk dit filmpje en dan hoor ik heel graag welke deur jij kiest. Of houd het lekker voor jezelf, maar besef wel dat ware schoonheid van binnen zit en van buiten zal gaan stralen als jij er klaar voor bent.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply M 14 april 2015 at 21:09

  De keuze tussen “beautiful” en “average” is zo lelijk. Ik had een paar deuren met “bored”, “grumpy”, “dangerous”, “smart” een stuk interessanter gevonden, want nu gaat het wéér over uiterlijk terwijl ze pretenderen dat dat juist niet zou uitmaken. En daarbij: als iedereen “beautiful” is, is iedereen dus “average”.
  Oh ja: Dove valt onder Unilever en test nog altijd op dieren. Dat is wat mij betreft nog niet eens average, laat staan beautiful.

  • Reply Kareen 15 april 2015 at 21:29

   Dank voor jouw kritische noot! Ik denk dat ze kiezen voor uiterlijk in plaats van innerlijk omdat vrouwen juist daar zo onzeker over kunnen zijn.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.