overig

Rrrollend Leiden

Met mijn laatste krachten voor deze zondag typ ik deze blog. Wat een intensieve activiteiten dit weekend.

Zaterdagmiddag rond 13.00 uur. Verzamelen bij de IKEA voor de grote tocht naar Katwijk. Met de vrienden van de Thailand vakantie hebben we kaarten voor het Oranjerock festival. Na wat verdwalen in Rotterdam om S. om te halen komen we toch echt wel rond het afgesproken tijdstip + vijf Brabantse kwartiertjes aan. Spullen snel droppen en dan wandelen richting het terrein. Zon, zoveel zon en Kensington. Goed optreden, stevig gitaarwerk en zelfs vuurwerk terwijl de avond nog niet eens gevallen is.

Meestal ga je na een festival rustig bijpraten en de indrukken laten inwerken, maar wij hebben een veel te druk programma daarvoor. Na een vlugge en te hete pizza op naar de grote stad voor het Foodtruck festival Rrrollend Leiden. Wat een verademing na het drukke Oranjerock, zo’n relaxed sfeertje en we eten en drinken alsof we de hele dag nog niets op hebben. De regen verstoort voor even het zomerse tafereel, maar het levendige Leiden laat zich niet kennen en sluit zeker nog niet de bar.

Toch gaan wij na nog een tussenstop bij een Belgisch biercafé eens kijken of de laatste bus nog rijdt. Ondanks dat er genoeg FOOD te krijgen was vanavond, besluiten we nog een toetje te nemen bij de Burger King. Ach, wat kan het kwaad zo rond tweeën dan slapen we vast heel diep tot de volgende middag.

Helaas, ik noem geen namen, bij één van ons is die ene Angus burger toch niet helemaal goed gevallen. Bovendien is er nog een bepaald iemand (ik noem weer geen namen, heb ik beloofd) die iets te hard snurkt als hij op een luchtbed ligt.

Stevig ontbijten met koffie en napraten over de vele indrukken die we opgedaan hebben maakt alles goed. Terug naar Rotterdam en Brabant, maar Leiden wat ben jij mooi!

IMG_0096IMG_0081

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.