proeven

Ik ben verslaafd

Ik kan er gewoon niet vanaf blijven. Ik ben verslaafd en ben echt niet van plan het los te laten.

Gisteren liep ik richting de winkelstraat met een hongerig gevoel. Geen zin in biologisch verantwoord eten, want soms wil ik juist het tegenovergestelde. Zondigen zonder grenzen. Wil ik een goed stuk vlees met friet en hopen mayonaise. Of in dit geval: een vette latte macchiato met extra veel suiker en een sandwich met serranoham. Dan zit je dus te lunchen in een zaak die de Chocolate Company heet en kan het zondigen alleen maar erger worden.

Want ik liet in een onbewaakt ogenblik mijn ogen hierop vallen:

IMG_0199Daar word je toch meteen verliefd op? Ik ben bang dat deze pot heel snel op is en dat ik verplicht terug moet. Ze hebben uiteraard nog meer lekkere smaken daar staan. De bandieten. De Chocolate Company in Breda ziet er ook nog eens veel te aangenaam uit met die lange leestafel en enorme boekenkast. Nee, ik ben bang dat deze verslaving veel te lang gaat duren.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Marloes 29 september 2015 at 07:52

  Oh oh… daar hebben ze wel heel veel lekkere dingen… ├╝berlekkere bonbons (ik kreeg vorige week een doosje vol als bedankje, yum!) en van die lepels met chocola voor in de warme melk in tig smaken en die spreads natuurlijk. Ik ben bang dat je er inderdaad een nieuwe verslaving bij hebt;-)

  • Reply Kareen 29 september 2015 at 10:26

   Ja inderdaad, overal waar je kijkt daar zie je wel iets met chocolade. Ik ben er ook bang voor, de zaak zit ook nog eens veel te dicht bij mijn huis ­čśë

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.