overig

Ik kreeg een liefdesbrief

Het ging nogal mis gisteravond. Het begon eigenlijk al bij de Very Important Pizza in Rotterdam. Of was het nou de Very Italian Pizza? Want daar konden we niet meteen aan tafel omdat het zo druk was en dronken we eerst een drankje op het terras. Maar het had net geregend. S. ging op haar stoel zitten en daar lag een flinke plas water op. Daar zit je dan op een ernstig koud terras met een natte kont.

Maargoed, de ober vond ons zielig. Dus kreeg zij dekens en mochten we al snel binnen aan tafel gaan. We aten en aten en aten (voorgerecht salade, hoofdgerecht pizza en als toetje de Dudok appeltaart). Ik deed even een gebedje na in plaats van voor het eten dat ik die taart de rest van de avond binnen zou houden.

Daarna op naar de Irish Pub. We besloten onze Thailand vakantie te herbeleven en wilden typisch Thais Singha bier bestellen. Dat bier was op. Ook dat nog! Hoeveel pech kun je hebben op een avond? De live band was wel een goedmakertje, net als de gemoedelijke bijna Brabantse sfeer tussen alle nationaliteiten die je maar kunt bedenken.

Voordat we de BOB-bus naar Rozenburg namen waar ik sliep werd ik nog aangesproken door een wat vage Fransman. Hij duwde een briefje in mijn hand namens zijn vriend. Alle teleurstellingen van deze avond verdwenen in het niet, want zeg nu zelf dit is toch t├ę romantisch:

IMG_0288

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Falco Renierkens 19 oktober 2015 at 08:12

  Weer een tof artikel. Haha klinkt alsof je een leuke avond hebt gehad :p
  Alleen die brief, zo romantisch vind ik hem niet, sorry! Whaha zeker niet als ik die regels ondersteboven lees.

  • Reply Karin 19 oktober 2015 at 08:57

   Dank je, ja was zeker een leuke avond. Nee die regels zijn nog erger dan de rest van de tekst.

 • Reply Maureen 19 oktober 2015 at 11:52

  Whahahahahahahahah chickie !

 • Reply Noraly 19 oktober 2015 at 19:54

  instant smile! Wat hilarisch dat briefje ­čÖé

  • Reply Karin 19 oktober 2015 at 21:16

   Ja ik bleef er ook om lachen en wist dit briefje moet ik bewaren!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.