overig

Ik wil nog geen winterdekbed

Het heeft al gevroren ’s nachts maar ik wil het niet. Ik wil het niet! Dat warme winterdekbed laat ik nog beneden in het opberghok. Geen haar op mijn hoofd om al onder zo’n dikke laag dekens te gaan liggen. Het is oktober en in deze maand hoort het te nazomeren. Dat je tussenjas net te warm is en dat een terras tot een uur of tien nog te doen is zonder een sjaal. Vanaf morgen heb ik vakantie en ga ik hoe dan ook minimaal één keer tot laat buiten rondhangen.

Vakantie, mijn favoriete woord en echt te lang geleden trouwens. 5 mei stapte ik uit het vliegtuig vanuit het warme Bangkok en sindsdien heb ik doorgebikkeld op het werk. Ik mag weer gaan uitslapen, lang opblijven en net een wijntje meer drinken. Wat ik in ieder geval wil is een nazomervakantie in plaats van een herfstvakantie. Geen dikke trui aan en al helemaal geen wollen handschoenen. Cocktails drinken en wie weet neem ik wel een duik in de zee. Moet best nog kunnen toch?

Ik zal in Nederland blijven (helaas) maar de volgende steden en dorpen staan op de planning: Tilburg, Rotterdam, Leiden, Hilvarenbeek, Schijndel en misschien nog Poederoijen. Toch een wereldse reis zo in een week. De plannen kunnen nog wat wijzigen, maar wat er zonder twijfel in mijn koffer bovenop ligt:

IMG_0272

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.