overig

Waarom je nooit ziek moet worden

Na een onrustige nacht begeef ik mij met moeite naar de bank. Ik zet de televisie aan, want ik ben te moe om een boek te lezen. Door de stem van dhr. Phil val ik alweer bijna in slaap. Maar na een kwartier volgt Koffietijd, dat zal mij vast een oppepper geven.

Wat goed om te weten dat Nielson een nieuwe auto heeft met stoelverwarming. ‘Voor de warme billen!’ roept Loretta zonder erbij na te denken. De zanger heeft geen beestje of huisdier. Voor sommige mensen is een kind echter ook een beestje maar hij is nog geen vader. Wel houdt hij het allermeest van zijn familie. De kok Casper maakt intussen een stevige linzensoep en Loretta kijkt er vies bij.

Na mijn middagdutje zap ik verder en kies ik voor meer diepgang bij the Hills. Mocht je deze serie niet kennen, het gaat over het zware leven van jongens en meiden in Hollywood. Geen idee hoe oud ze zijn, want dat kan ik niet inschatten met de lagen make-up die ze dragen. Ze krijgen veel te verduren. Heidi stort in na 7 maanden verkering en weet niet meer waar ze haar geluk moet vinden. Intussen staat Lauren voor een lastige keuze: brengt ze de zomer door met haar vriend in een kast van een strandhuis in Malibu of gaat ze voor een wereldstage in Parijs? Heidi krabbelt weer op en wordt verliefd op de foute Spencer. Dat zorgt voor nog meer problemen, zelfs dé vriendschap uit de serie gaat eraan.

Ik ga na drie dagen ziek zijn en binnen zitten ook maar eens proberen op te krabbelen. Verse soep maken en daarna de frisse lucht in voor een wandeling. Misschien doe ik zelfs wat mascara op, maar daar blijft het bij. Ik word nooit een Hollywood vrouw.

IMG_0596

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Tante Corrie Bouwens 3 december 2015 at 17:52

  Van Harte beterschap !!
  GROETJES UIT BOSKANT.

  • Reply Karin 3 december 2015 at 17:54

   Bedankt tante Corrie! kus vanuit Breda!

 • Reply Dayenne 3 december 2015 at 19:59

  Beterschap Karin! Een stevige grog of hotcoldrex doen ook wonderen.
  Hoop dat het zonnetje en een wandeling je goed hebben gedaan.

  • Reply Karin 3 december 2015 at 21:50

   Bedankt Dayenne, ook voor de tips! De soep en wandeling hebben wel wat geholpen ja en straks weer op tijd onder de wol.

 • Reply Lambert 4 december 2015 at 17:52

  Altijd is Kortjakje ziek midden in de week maar zondag niet 😤 beterschap

  • Reply Karin 5 december 2015 at 10:12

   Haha dank je ome Lambert, gaat alweer beter gelukkig!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.