overig

7 tekenen dat de herfst in aantocht is

  1. Het is koud als je in de ochtend naar buiten loopt en zonder vest zit te bibberen op het terras. En waar is dat enorme winterdekbed gebleven?
  2. De foto’s van ‘kijk ons hier op de camping in Frankrijk of Italië ‘ op Facebook zijn aan het vervagen en maken plaats voor de  ‘o jee we moeten terug naar school en het werk’  plaatjes.
  3. Ik krijg trek in pompoensoep, stamppot en herfstthee met speculaas. Voor de kachel zitten met dikke sokken en een pyjama aan die lelijk genoeg is om alleen thuis te dragen.
  4. Het kost ietsje pietsje extra moeite om na het eten naar yoga of basketballen te gaan. Om deze reden wachten we met de aankoop van een nieuwe bank die echt lekker zit.
  5. Hallo donker speciaalbier en rode wijn, dag witbier en rosé.
  6. Ik ga deze week naar de zonnebank en de kapper, want wie zegt dat je in het najaar geen bruine kleur mag hebben op je huid en in je haar?
  7. Ik krijg inspiratie voor de gerechten met de feestdagen en heb een speciale aftelkalender gekocht! Dat zou een grote liefhebber van kerst zeggen…Misschien gaan we richting het zuiden in december en zo niet dan houden we een winterse barbecue in de tuin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.