overig

Waarom ik geen #qualitytime heb

Ik zie het op social media bij de een na de andere persoon verschijnen, het begrip ‘quality time’. Met zoonlief naar het bos om kastanjes te zoeken #qualitytime. Een dagje naar de sauna met een vriendin, dat is genieten #qualitytime.

Het staat dus voor de tijd die je pakt naast het drukke leven en dat moet geslaagd zijn. Anders noem je het geen kwaliteitstijd, toch?

Als ieder moment met een dierbare quality time zou moeten zijn krijg ik het in ieder geval zwaar. Want uit ervaring weet ik dat een afspraak anders kan lopen dan ik van te voren in gedachten had. Ik kan een pesthumeur hebben als ik ga lunchen bij een vriendin. Of een tante is plotseling ziek waardoor de geplande wandeling niet door kan gaan. Daar gaat de quality time. Quality kan trouwens in de top vijf van ‘extreem vervelend woord om te typen’, probeer het maar eens een paar keer achter elkaar te doen…

Daarom wil ik er een nieuwe hashtag voor in het leven roepen: #momentmetjounietsmoetallesmag

melk van de boer
En vergeet niet kwaliteitstijd met jezelf te pakken. Ik stap op zondagochtend op de fiets voor een rondje door het bos en langs het water en op de terugweg tap ik melk bij de boer #momentvankneuterigheidmetmezelf.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tineke 30 oktober 2017 at 20:28

  En zo is het #spijkeropdekopslaan.

  • Reply Karin 30 oktober 2017 at 21:45

   #preciesjijbegrijptmij 🙂

 • Reply Marianne Visser van Klaarwater 31 oktober 2017 at 08:10

  Prima idee!

  • Reply Karin 31 oktober 2017 at 18:23

   Joepie, weer aan aanhanger!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.