reizen & uitstapjes

5 manieren om je hoofd leeg te maken

 1. Ga zeehondjes in het wild spotten bij de Brouwersdam, de verbinding tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Nooit geweten dat ze daar zomaar rondzwemmen!
 2. Haal verse oesters van het strand en slurp ze op bij het haardvuur. Als het binnen je budget past, is het aan te raden om er champagne bij te drinken. Rode wijn is ook een optie, want wie is daar niet groot mee geworden?
 3. Zet de wekker om acht uur en maak een zondagse wandeling in stilte. Minstens de helft van Zeeland ligt te slapen, waardoor jij rustig kan wandelen op het strand. Met een dikke jas en handschoenen aan (of bij ernstige weersomstandigheden een Jägermeister op zak) is de kou prima te verdragen.
 4. Waai uit in de bruisende badplaats Domburg, hier maak je een fotoreportage voor de thuisblijvers en eet je een gezond visje in het dorp.
 5. Zing alle liedjes op de radio luid mee in de auto en vergeet niet om de schelpen thuis direct uit te stallen. Als je het dan waagt om weer in het hoofd te kruipen, zet je een schelp op je oor en is de onrust weer verdwenen.
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kees 24 november 2017 at 11:22

  Weer een mooie blog.

  • Reply Karin 25 november 2017 at 14:16

   Dank je! X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.