reizen & uitstapjes

Wat ik niet meeneem in mijn koffer

Ik kan niet wachten om te roepen: “Het is vakantie!” Gelukkig is het een fijne temperatuur om te werken en staan er tot die tijd leuke opdrachten op de planning. Maar… bij hard werken hoort ook een pauze en dan droom ik weg naar deze plek:

Waterval in Slovenië

Onbereikbaar
Als ondernemer heb ik bewust nagedacht over de vakantieperiode. Neem ik de laptop mee in de koffer? Of check ik tussendoor even de mail via mobiel? Het antwoord op beide vragen is NEE. Lekker onbereikbaar op vakantie (behalve in nood per sms), de wifi gaat en blijft uit. Genieten van de Sloveense natuur, suppen op het water, wandelen, barbecuen en kletsen bij een vuurtje. De schrijfblok mee om de ervaringen op papier te zetten. Dat typ ik later wel uit in een blog. De foto’s komen bij terugkomst online, dat zorgt voor napret voor tien! Het klinkt zo cliché: in het moment zijn, leven in het nu. Toch voel ik dat het nodig is, op een prachtige plek ver weg zijn, zonder schermpjes en een grote stroom aan informatie.

Lekker makkelijk praten
Stoer hè, gewoon loslaten de hele boel en zonder internet op vakantie. Wie weet krijg ik heftige afkickverschijnselen en ga ik stiekem de wifi aanzetten als vriendlief niet kijkt. Of wil ik in een moment van verveling weten of die grote schrijfopdracht na de vakantie doorgaat.
Wat denk jij, houd ik het vol of kan ik de verleiding tijdens de 9 dagen in het buitenland niet weerstaan? En weet iemand of je ook een foto per sms kan versturen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.