overig

De vergeten dinsdag

Als je op een maandagochtend je bed uitstapt zou je bijna wensen dat deze dag nooit had bestaan. Met veel te weinig energie fiets je naar je werk met in het achterhoofd het besef dat er nog vijf werkende dagen in het verschiet liggen. De woensdag geeft alweer meer hoop, de week is bijna doormidden en je kan al uitkijken naar de leuke dingen die het weekend zullen gaan brengen.

Maar wat is nou het nut van de dinsdag? Je weekend en alle avonturen bijna vergeten, want je zit alweer volop in je ritme. Die oh zo fijne vrijdag klinkt nog heel ver weg en wie gaat er nou op dinsdagavond gezellig naar de film of een borrel doen? Nee op dinsdag doe je geen rare dingen. Je doet wat je moet doen maar ook echt niet meer. Na het werk ga je braaf naar de supermarkt om toch maar eens gezond te gaan eten. Om vervolgens neer te ploffen op de bank voor een heuse tv avond. Om dan te beseffen dat er gewoon niets op tv is, want jawel het is tenslotte saaie dinsdag!

Het is hoog tijd om deze dag wat op te vrolijken. Ga lekker rondstruinen over de markt en kook een vijf gangen diner voor al je vrienden. Of doe eens gek en drink net een wijntje te veel met je grote broer. Om vervolgens moeizaam wakker te worden met een kater. Eh…wat was ook alweer het nut van de woensdag?

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.