overig

Pimp de kerstbal

Weet jij nog hoe het jaar 2011 er voor jou uitzag? Wat waren de hoogtepunten en welke momenten zou je het liefst niet meer aan terugdenken? Als ik eerlijk ben moet ik toch eens goed nadenken na deze gezellige maar drukke zondag. Dan zal ik mijn oude agenda er eens bij kunnen pakken of mijn tijdlijn op Facebook af moeten gaan speuren.

Pinterest (in het kort:  een website waarbij je de mooiste foto’s opdeelt in categorieën en deelt met vrienden) heeft een bijzondere oplossing: zet de steekwoorden van het jaar op 1 kerstbal. Draai een rondje en het jaar gaat vliegensvlug aan je voorbij. Ieder jaar komt er een nieuwe kerstbal vol woorden bij die de boom tot een rijk geheel maken. De ene kerstbal wat zwaarder dan de andere, maar altijd met de juiste taal. De kerstboom vertelt op deze manier ieder levensverhaal en zal een lichtje schijnen op de duistere momenten.
Een symbolische manier om het jaar te verlaten, en in je gedachten op weg naar een nieuw hoofdstuk: 2013.
Schrijf ze!

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.