overig

Inspiratieloos

Het is zover, na meer dan 2 jaar bloggen heb ik even geen inspiratie. Ik ben druk met werken, basketballen, buiten zijn, wijntje hier en een koffie daar. Het is ook niet dat er weinig gebeurd, maar misschien wil ik een moment niet over mijn leventje praten.

Lieve R. kwam met goede onderwerpen, want ik vroeg haar bijna huilend wat ik moest doen aan mijn writers block. Schrijf over de vakantieplannen die je in jouw hoofd hebt maar nog niet gaat uitvoeren. Of over het concept van de gekleurde mandjes in de supermarkt die ooit geïntroduceerd werden om singles aan de man of vrouw te krijgen. Ik ging meteen enthousiast zoeken naar de mandjes, maar het concept is van jaren geleden en bleek minder spannend te zijn dan wij dachten. Het is nooit echt wat geworden tussen de schappen van de AH. Dus…weg goed onderwerp. En dan de vakantieplannen, weet je ik ben er gewoon nog niet over uit. Mijn spaarrekening loopt ook nog niet over, dus ik stel het gewoon uit. Leven in het nu en geen minuut verder, dat was het toch?

Het komt vanzelf weer, en vaak op de meest rare momenten. Dan verschijnt er ineens een lampje boven mijn hoofd (remember Willie Wortel?) en ik typ weer een blog als nooit tevoren.

Tot die tijd mag jij altijd een idee achterlaten op mijn blog of via mail info@kareen.eu.
Mijn inspiratieloze ik zal dat zeer waarderen.

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.