overig

De eerste date

Iedere dertiger heeft het volgens mij wel een keer gehad: een totaal verkeerde eerste date. Angstvallig probeer je al na het eerste drankje van hem of haar af te komen. Deze persoon praat raar en probeert al snel jou onbeschaamd te zoenen. Of de stiltes zijn juist zo lang dat het pijn doet, ik weet niet wat erger is.

Hoe date jij het liefst? Iets actiefs met een beetje spanning of liever een koffie in de stad zodat je daarna indien nodig meteen weer op kan stappen?

Volgens mij zegt het veel over je karakter. Ben je meer een gewoontedier dan zul je niet snel voor een dagje strand samen gaan. Want stel dat het echt mooi weer is dan komen de bikini en de zwembroek uit de kast, daarvoor is veel zelfvertrouwen hét ingrediënt denk ik. Mocht je toch voor deze optie gaan zorg er dan in ieder geval voor dat de teennagels netjes gelakt zijn!

IMG_20140520_123326IMG_20140525_164308

De sauna lijkt me al helemaal geen optie, welke kant moet je dan opkijken?

Maar die koffiedate hè, is die wel zo makkelijk als je denkt? Lastige dingen die mij hierbij te binnen schieten: tegenover elkaar zitten betekent elkaar aankijken en vragen stellen zonder dat het een interview gaat worden. Je moet aanvoelen of de tegenpartij voor nog een koffie wil gaan of liever doorgaat naar een nieuw project. De nodige alcohol bestellen daarna om het ijs te breken is ook niet altijd bevorderlijk de eerste keer samen.

Ik vind het bijzonder om te zien hoe iedere dertiger het op zijn eigen manier aanpakt, een eerste ontmoeting. Van koeien knuffelen tot kanoën op het water. Vind jouw manier en iedere date zal een gezellig avontuur zijn, met of zonder succesvol vervolg.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.