overig

I’ve got a feeling

Het gevoel is iedere dag anders. Het ene moment ben je euforisch over een overwinning, het andere moment kan er zomaar iets gebeuren waardoor je in huilen uitbarst. Soms stop je het weg en ga je snel weer verder met rennen, vliegen en vergeten. Om het later op een stil moment nog harder terug te krijgen. Want het gevoel zal jou nooit in de steek laten.
Al ren je naar de andere kant van de wereld of werk je 80 uur per week.

Durf jij altijd jouw gevoel te volgen?

Voor mij heeft het wel even geduurd om te beseffen dat mijn gevoel altijd gelijk heeft. Hoe fijn is het dan dat ik daar op kan vertrouwen. Ik zie het als mijn beste vriend die mij zegt wat wel en niet goed voor mij is. Zodat ik de keuzes maak die mij het meest gelukkig maken. Soms duren die keuzes maanden of zelfs een jaar en een andere keer hak ik de knoop in één seconde door. Het verstand zorgt af en toe voor onrust, maar zal het toch nooit winnen van dat allesoverheersende gevoel.

Wat zei een wijze man ook alweer, volg iedere storm in je hart…

storm

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Roos 6 mei 2014 at 16:27

  Ja zo ontzettend waar!! Je gevoel laat je nooit in de steek! 🙂 mooi verteld Kaar!
  Xxx

  • Reply Kareen 6 mei 2014 at 17:11

   Bedankt! Xx

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.