overig

Vind ik leuk

De zomer is afgelopen weekend zonnig begonnen en wij vierden dat zo:

IMG_20140622_211800

 

Dé ingrediënten waren aanwezig voor een goed gesprek over…de grote toestroom van informatie iedere dag. Nadat ik augustus vorig jaar een overtuigende afscheidsbrief  schreef aan Facebook, ben ik een paar maanden geleden toch weer de wereld binnengedrongen van statussen, likes en vooral veel foto’s. Zodra ik weer online ging stroomde er meteen zoveel informatie binnen en kwam ik er snel achter dat ik de verloren schade nooit zo gaan inhalen.

Want hoe kan ik onthouden wie hoe lang zwanger is, van welke man en wat het geslacht gaat worden als er zo’n twintig vrouwen in verwachting zijn op mijn tijdlijn? Alle festivals en barbecues lopen door elkaar maar zorgen wel voor een kleurrijk geheel. En dan zijn er van die plotselinge veranderingen die Zuckerberg doorvoert, waardoor er ineens geen enkele vriend meer wat kon plaatsen op mijn profiel. Alle instellingen nagelopen maar geen oplossing te vinden, het is vast een straf voor mijn eerdere afscheid.

Tot dit weekend keek ik één keer per dag op mijn tijdlijn, maar nu ben ik weer van de Facebook bodem verdwenen. Mijn meer dan honderd vrienden maken het goed en ik ben intussen nog steeds te bereiken via Whatsapp, Gmail, werkmail, info@kareen.eu, Twitter of op de ouderwetse manier door te bellen.

Spreek ik je via één van die kanalen, vind ik leuk.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.