overig

Ik wil geen bucket list

facebook_1615013880Deze spreuk staat al een tijdje op het bureaublad van mijn laptop. Ik heb er alleen niet zoveel meer mee. Ik kan mij zelfs niet bedenken waarom ik deze spreuk zo belangrijk vond om het hier te plaatsen.

Mandy, ik begrijp dat het heel prettig is om niet altijd een plan te hebben. Lekker achterover leunen en maar zien wat er op het levenspad komt. Go with the flow (weer zo’n spreuk).

 

Maar wat als er geen goede flow is? Want volgens mij heb je wel degelijk invloed op hoe je leven er nu en straks uit gaat zien.

Via een collega kreeg ik van de week het volgende exemplaar:

ComfortzonesZal ik deze dan maar op mijn bureaublad plaatsen? Voortaan spring ik iedere dag mijn bed uit en ga ik mij bedenken hoe ik het beste uit mijn comfort zone kan stappen. Intussen maak ik een bucket list met alle uitdagingen die ik nog wil aangaan in mijn leven.

Pfff ik word al moe als ik eraan denk. Ik heb het gevoel dat ik wel even zonder de spreuken kan, want eigenlijk raak ik er alleen maar van in de war.

Ik blijf maar dichtbij mezelf als nuchtere Steenbok. Met een leeg bureaublad.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.